Делта представи ефективни индустриални и медицински захранвания на Techno Frontier 2016 в Япония

28.04.2016

Токио, Япония, 20-22-ри април -  Delta, компания No.1 в света за захранвания, представи най-новата си серия захранвания на изложението в Япония. Акцента сред продуктите е модела PJB-24V240W с 24V изход и 240W мощност, който е част от серията PJB захранвания с отворена рамка. Новият модел както и останалите от PJB е с универсален AC входен захранващ диапазон (85Vac - 264Vac), Advanced Power Boost, висока енергийна ефективност и активна корекция на фактора на мощност. Има гъвкави конфигурационни опции: отворена рамка и L рамка. Всички модели PJB са произведени с висококачествени кондензатори с дълъг живот.

Индустриалните захранвания на Delta привлеклякоха голям интерес от страна на посетителите. Повече от 4000 човека посетиха щанда на Delta.


Delta представи ефективни индустриални и медицински захранвания на Techno Frontier 2016 в ЯпонияМного от посетителите се интересуваха от Delta индустриални и медицински захранванияЗахранванията на Delta от серията DIN ReilНовият модел PJB-24V240W с 24V изход и 240W мощност, който е част от серията PJB от захранвания за вграждане.


От ляво на дясно, г-н Шигеру Сасагава (IPS мениджър на Делта Япония),
Г-н Денис Ван (продуктов мениджър на Делта Тайван),
Г-н Алън Чан (IPS BU ръководител на ДелтаТайван),
Г-н Осаму Иуабучи (IPS мениджър на Делта Япония),
Г-н Кин Сяо (IPS продажби на Делта Япония).


От ляво на дясно, г-н Tomohide Sakaguchi (маркетингов мениджър на Делта Япония),

Г-н С.Н. Ko (изпълнителен директор на Делта Япония), г-жа Шан-Шан Гуо (CBO на Делта),

Г-н Джеф Чанг (директор на Делта Япония)