Делта EMEA Partner Award 2015 награда за MPL Power Elektro

15.12.2015

"Делта EMEA Partner Award 2015" награда за  MPL Power Elektro

Dec 15, 2015

На 8 декември, 2015 г. в Париж - Делта Електроникс присъди на MPL Power Elektro наградата "Delta EMEA  Award 2015". Церемонията по награждаването беше проведена в Париж, за да съвпадне с Конференцията на ООН за изменението на климата (сор21). На награждаването присъства г-н Брус Ченг (основател на Делта и нейн почетен председател).

Със своето седалище в Полша, MPL продължава да насърчава бизнес устойчивите практики в Полша, както и в няколко региона в Източна Европа. Компанията заменя по-ниското качество на захранванията, които предлага в своето портфолио с по-високата степен на надеждност и енергийна ефективност на продуктите на Делта. MPL израстнаха, за да бъдат днес дистрибутор номер едно в региона на EMEA за продуктите на Делта, предназначени за индустриални захранвания (IPS). В духа на марката Делта, MPL продължават практиката на "Интелигентно. По-зелено. Заедно."

MPL заедно с отбора IPS на Делта планират да засадят дърво за всеки US $ 100.000 покупка от Делта годишно, в Полша и Чехия.

MPL работят в тясно сътрудничество с Делта за своевременно определяне на ключови продукти и решения, основани на нуждите на пазара. Техният принос и упорита работа спечелиха на компанията наградата Partner Delta EMEA 2015 г. и г-н Брус Ченг връчи наградата лично на MPL по време на церемонията по награждаването.


Г-н Брус Ченг (основател на Делта и нейн почетен председател вторият от дясно), придружен от

 директорът на Делта EMEA г-н Шон Тан (първият отдясно), предоставя наградата Делта EMEA Partner 2015

на г-н Павел Уилк (Главен маркетингов ръководител, третият от дясно) и на г-н Адам Скупиен (Търговски директор, първият от ляво) на MPL Power Elektro