"Най-доброто от LED & OLED EXPO Топ 5 2016" - Награда за Делта Електроникс

13.07.2016

Делта, световен лидер в производството на захранващи модули и вентилатори демонстрира широка гама от продукти, включително LED драйвери на 14-ия Международен LED & OLED Expo 2016, който се проведе в Кинтекс. По време на изложението, Делта получи наградата за "Най-добър LED & OLED EXPO Топ 5 2016" от Global News Network за представяния нов дисплей.

За спечелване на наградата "Най-добър LED & OLED EXPO Топ 5 2016", се вземат под внимание много фактори, включително привлекателността на марката по време на изложението и потенциала за растеж на пазара. AVING са избрали само 5 фирми от общо 270, които да получат наградата.

AVING е средство за представяне на компаниите на търговските изложения. Те са част от NSBS Corporation, с офиси в Лас Вегас, Сеул и Бон. AVING изработва маркетинг видеоклипове за важни събития като CES в Лас Вегас, IFA в Берлин и други. Материалите, които произвеждат се публикуват в световен мащаб. Предоставят услугите си на пет езика - английски, китайски, немски, японски и корейски. AVING свързва компаниите и продуктите с читателите в световен мащаб и се фокусира върху ИТ, технологиите, жилището, начина на живот и автомобилостроенето.