Запитвания

Сайтът www.deltapsu-bg.com е собственост на "Захранване Ком" ООД и е създаден в помощ на клиентите на компанията. С помощта на сайта можете да подберете продуктите, който Ви интересуват и да ги добавите към "списък за запитване". Когато добавите интересуващите Ви продукти можете да коригирате количествата, за които желаете да Ви бъде изготвена оферта от страницата "Запитване". След като сте готови с избора на продукти и техните количества попълнете в същата страница полетата за контакти и изпратете запитването. Ние ще проверим наличностите в нашия склад и в централния европейски склад за марката, ще изберем най-добрите цени за Вас и ще Ви изготвим оферта в най-кратки срокове.

Полето "телефон" е препоръчително, за да може да се свържем бързо с Вас при нужда от уточняване на параметри на запитването.
Моля попълнете валиден e-mail адрес в указаното поле. На този адрес ще изпратим офертата. Не изпращаме "спам" - непоискани съобщения и не предоставяме данните на трети лица.
В полето "фирма" можете да попълните името на Вашата фирма, за да адресираме офертата до нея.
В полето "забележки" можете да въведете всякаква допълнителна информация, която би могла да улесни изготвянето на оферта.