DeltaPSU (Power Supply Unit)

Delta Electronics Group е мултимилиардна компания и световен лидер в производството на захранващи блокове за върхови имена в индустриалната, медицинската и потребителската електроника. Основана през 1971г. за повече от 40 години Delta е уважаван ODM (Original Design Manufacturer) партньор на много компании от челните позиции на класацията Fortune® 500. Тези компании изискват само най-добрата технология, най-високо качество и надеждност. Видимите доказателства за възможностите на Delta са продължаващия растеж на компанията, безбройните индустриални награди и разширяващия се брой клиенти от десетилетия насам. 

През 2008г. Delta представи своя марка стандартни захранващи модули (PSU), които предлагат на клиентите същите технология и качество от световен клас, изисквано от ODM партньорите на Delta. Благодарение на бързо растящата популярност на захранващите модули CliQ за DIN шина и PMC за панелен монтаж, Delta разшири гамата и предлага много стандартни захранващи блокове ориентирани в широк спектър - от приложения в индустриалната автоматизация до приложения в хранително вкусовата промишленост. Сега Delta предлага повече от четири типа захранвания, включително и за медицинска апаратура, и повече от 500 модела в постоянно разширяващото се портфолио.

За повече информация и запитвания, моля не се колебайте и се обърнете към "Захранване Ком" ООД - официален дистрибутор на серията стандартни захранващи модули на Delta.


Пълен каталог за стандартните захранващи блокове Delta, публикуван м.Април 2016г.